Love Cafe Lafayette Plus Lafayette Event 客人感想 最新消息 社會責任 合作夥伴
 
 
 
 
From Wong Chung Him; 婚期:2016年2月28日
 

非常感謝 Jacqueline 的幫助,由前期介紹,解答每一細項,預約試婚紗禮服,到結婚當日流程引導,保持笑容,及令婚禮順利進行。

 
 
 
 
From Chan Lai Man, 婚期:2015年9月16日
 

多謝Viann,因我自己唔係一個好脾氣同有耐性既人,原本以為婚禮應該唔會有好多野需要準備的,但結果原來係會越搞越炆,好在Viann都會比d意見同幫忙我解決問題,而且化妝師人好好,同我傾下計,了解我想要d咩,多謝你們2!!!

 
 
 
 
From pong hoi Yan, 2015年6月9日
 

 感謝拉斐特團隊一直由籌備到完婚至今。減輕了我們的壓力腦汁。特別多謝Ms.Jacqueline Cheng 一直的幫忙,講解清淅,當日流程順利。化妝師既專業態度,使我在賓客眼前給了眼前一亮

 
 
 
 
From Katy Ip, 2015年3月30日
 

 婚禮專員Venus and 化妝師Kaco 服務質素很好,殷勤有禮,令到本人可舒舒服服開開心心舉行婚禮!謝謝!!

 
 
 
 
From Chan Ka Chun & Fong Ming Kei, 2015年1月29日
 

 好多謝Venus Yeung,以及有份參與我婚禮的員工,服務非常好,化妝攝影很專業。

婚禮司儀同樣很專業,令整個婚禮氣氛非常好。另外,賓客亦很滿意食物方面。 多謝你們令我有一個完美婚禮。
 
 
 
 
From Gary Lam
 

專業的統籌專家,盡責的餐飲部職員,好多謝你們,令我有一個難忘、開心的婚禮,多謝整個團隊(特別多謝鄭小姐)。 

 
 
 
 
From Yuki Cheung, ‎2014年12月20日
 

今日好多謝拉斐特既化妝師Kaco,真系好用心幫我設計每一個造型,多謝各位攝影師,多謝每一位工作人員,特別多謝Kaca用了很多心機設計了我喜歡的造型,非常謝謝她令我婚禮變得更加完美。

 
 
 
 
From Fiona Li, ‎2014年10月26日
 

Gratefully thank all staff of Lafayette esp., Ms Yeung, Hana and MC Ms. Chan for the help of our big day,26/10/2014 and the past few months. Really thank! — with Desmond Cheung.

 
 
 
 
From Cheung Man Chun, ‎2014年9月17日
 

多謝您們的專業團隊,令我同老婆都有一個畢生難忘的婚禮,特別系團隊中的Jacqueline,系婚禮上有很多疑問,難題都幫我解決,系呢度同你講聲thank you— with Mandy Ho.